Kun for mig

Som jeg tidligere har nævnt, så har jeg to begivenheder i kalenderen, som kun er for mig. Altså, med kun mig, mener jeg uden kæreste og børn.

Mit et og alt ♥️ i fuld fart 🌪️

Jeg har to veninde weekender i vente og endda to weekender i rap. Og jeg GLÆDER mig.

To weekender, som ikke gavner resten af familien ud over, at de får en mor tilbage med mere energi på kontoen i form af, at have fået lov til at være veninde og ikke “kun” mor.

Og det giver, forhåbentlig, også mere overskud i en hverdag, hvor jeg mest er hjemme, ordner praktiske og huslige gøremål, ikke ser så mange mennesker og mest af alt er mor.

💙
♥️

Jeg er meget sammen med mine børn, og det er jeg meget taknemmelig for, er muligt, men jeg har været rigtig meget alene med dem, det sidste lange stykke tid, da Anders, når han har haft fri fra job, har kæmpet med vores have, som SKAL være færdig, inden frosten tager over.

Derfor har jeg haft børnene stort set alene, i meget lang tid. Og oven i alt for lidt søvn, jobsøgning på fuldt blus og de mange praktiske gøremål trænger jeg efterhånden til at pleje mig selv.

Og det skal jeg nu. Og så oven i købet to weekender i træk👏🏻

Veninde tid

Den kommende weekend skal jeg, sammen med nogle af mine veninder, som jeg har kendt i længst tid, til fest.

Jeg glæder mig til at “dulle” igen i weekenden. Dette er fra et bryllup for en måned siden

Disse veninder har jeg kendt i henholdsvis 33 og 29 år, så vi kender hinanden rigtig godt og jeg er fuldstændig pjattet med dem.

Sammen skal vi til reunion på vores gymnasie. Tænk sig, at det er freakin 15 år siden, at vi dimitterede fra den sproglige linje på Tørring Amtsgymnasium. Eller nærmere bekendt TAG.

Jeg glæder mig rigtig meget til at feste med mine tøser og til at se mange af de “gamle hoveder” fra den tid. Det bliver en god aften, er jeg sikker på. 🙂 Søndag spår jeg dog ikke bliver helt så sjov😉

I næste weekenden, altså weekenden i uge 38 tager jeg et smut med en anden veninde flok i sommerhus.

Åh hvor bliver det bare skide hyggeligt med spil, kvalitetstid, gode snakke og hygge med disse fantastiske veninder.

Jeg glæder mig til, at vi har mere end et par timer sammen og til at få tid til bare at være, spise lækker (og nok også lidt usund) mad, få et par glas vin, spille til vi ikke gider mere og gå i seng når vi er trætte. Og ikke fordi klokken er blevet mange og vi skal tidligt op dagen efter.

Mig-tid

De kommende to weekender er altså dedikeret til mig selv og til at få ladet op på veninde kontoen.

Det er tiltrængt og det er ved at være længe siden, at jeg har været væk i et døgns tid fra min lille familie.

Og selvom jeg altid savner dem lige gyldigt hvor lang tid jeg er væk fra dem, så bliver det godt for både krop og sind, at blive fyldt op med energi i form af mig-tid.

Det er gået op for mig, at det er langt vigtigere end jeg før har troet og nu gør jeg noget ved det.

Jeg vælger aktivt til og gør det for min egen skyld.

Før i tiden ville jeg aldrig tage afsted to weekender i streg, men det gør jeg nu. Kun fordi det kan lade sig gøre, fordi min kæreste er skide sej og tager over. Og så fordi det er godt for mig 🙂🙏🏻

Hav en dejlig aften og husk at vælge dig selv til ✌🏻

Skriv et svar